PrettyLicious
Selamat Tahun Baru
Tuesday, 1 January 2013 ? 0 Atashinchi ?

Assalamualaikum and Hello Fella's . Alhamdulillah , masih dipanjangkan umur untuk menaip entri ini  . hihi . apepun , selamat tahun baru semua . new year , new life , new spirit ! Jyeahhhh . esok sekolah dah . tak best tak best tak best ! esok nak jerit depan umi "hak bercuti hak kami" ahahahaha :D

tahun nie sambut tahun baru depan Tv je .  kau ade ? hahaha . elak daripada zina . daripada aku pegi celebrate dekat luar lepas tu tengok orang dating sana dating sini . baik aku duduk rumah dating dengan si Kiki nie haaa . lagi super duper sweet . ahahahaha . tak sangka aku dah form 4 . cepatnya masa berlalu . tak sangka dah jadi budak menengah atas . ahahaha . tapi malangnya ketinggian aku masih macam budak form 1 . lolololo , sedih gila . hahahaha . takpe , yang penting aku dah jadi budak menengah atas ! weeeee *joget joget* 

okaylah , sampai sini dulu entri kali nie . aku dah tak larat nak menaip . last but not least , selamat tahun baru dan selamat kembali ke sekolah kepada murid sekolah . ahahaha . jangan malas malas okay ! Adiosssss :*




Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post