PrettyLicious
Gemokkk !
Sunday, 14 July 2013 ? 0 Atashinchi ?

Assalamualaikum And Hello Fella's 

siapa buncit ? siapa gemok ? meh sini nak cerita . hmphh , sejak bukak sekolah bulan 6 lepas , semua kawan kawan aku tegur muka aku nampak chubby . badan aku pun dah nampak berisi *opsss , bukan pregnant tau ! Alhamdulillah , itu tandanya aku bahagia sangat sangat dia sekarang . jangan jeles uollss . hewhew ;3

sekarang rasa macam nak diet jekk . sebab semua kawan kawan aku cakap aku "gemokkk" sobs..sobs T.T tapi aku nie jenis makan banyak . tak kirelah bulan puasa ke tak . hahahaha . kalau bab makan  akulah juara . muahahahaha ! mana taknya , mak ajak makan , follow je . abang ajak makan , follow je even jam sudah menunjukkan pukul 12.00 AM ! mwehehehe

kalau dulu berat aku 38 kg . sekarang dah jadi 45 kg . mak oii , kau kira berapa berat aku naik ? 6 kg tau ! hahaha . jangan memain . nampak je aku kecik cinonet tapi berat kemain . jangan pandang ku sebelah mata bak kata Anita Sarawak . hahahaha . lepas nie kalau jumpa aku dekat luar jangan panggil aku gemuk pulak okay ? hahaha ;p

okay , that's all for today  mungkin nak dekat raya nanti baru aku update balik . sorry guys ! bubye :*






Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post