PrettyLicious
I'm Back !
Sunday, 15 February 2015 ? 0 Atashinchi ?

Assalamualaikum and Hello Fella's !

hah , dah masuk tahun 2015 baru nak update blog . dah bersawang tahap maksima dah . last entry , aku mula nak sekolah , sekarang dah habis sekolah pun . kahkahkah ! 

Alhamdulillah , dah habis SPM . sekarang tengah kerja . hewhew . kerja dekat mana biarlah rahsia . mihmihmih . kalau bagitahu nanti , ade stalker datang . huehuehue . sekarang pun tengah ambik lesen kereta . tapi jarang pegi belajar sebab kerja plus lately I'm sho tired . 

lepas SPM , masing masing buat haluan sendiri . nak lepak dengan kawan pun takde masa sangat sebab bila cuti , belajar kereta pulak . phewww , sibuk ngat . 2 weeks before result SPM , nervous dia takyah cakap la . hari hari tak senang duduk T.T  harap resultnya baik baik saja yaaa . 

sampai sini saja dulu , lain kali aku update lagi kalau rajinlah . hihikss ! muahhh cikedd . night ebeliiibadiii ❤


Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post