PrettyLicious
Life As a Student
Friday, 23 October 2015 ? 0 Atashinchi ?

Assalamualaikum and Hello Fella's

rasa macam dah satu dekad tak update blog balik . phewww , It's not easy kayyy untuk curi masa dan cipta satu karangan about your daily life , plus , lately I'm super busy girl . ohh yaa ,buat pengetahuan semua , sekarang aku dikenali sebagai "STPM candidates" and it's really not easy bruhh , you have to struggle , got a lot of homeworks and so on . 

It's a nice journey at the beginners . but now , I hate it , because my classmates are just too annoying so bad ! small issues can turn to a big , big , big issues , ohh man , it's really irritating me a lot ! -..- dan tahun ni , aku takde BFF even sorang pon sebab aku tak rasa yang aku boleh percaya mereka semua . sorry guysss ! aku bukan baik sangat . tapi entahlah , aku tak rasa dalam kalangan mereka ada orang yang aku boleh percaya 100% . such a sad story right ? hahahaha . but anyway , life must go on no matter what happen

okayy , sekarang dah lewat malam dan aku perlukan tidur yang sangat cukup , huhu . see you soon !

xoxo , 

























Lots Of Smile For Readers :)




Older Post . Newer Post